Sportski direktor NK Široki Brijeg

Šilić: Sedloski je otkrio koja tri igrača želi

Šilić ističe da klub neće gomilati igrače te da će ciljano tražiti isključivo pojačanja.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić otkrio je da je trener Goce Sedloski kazao koja tri igrača želi, no imena ne želi otkrivati. 

Momčad s Pecare za sada je dovela samo jedno pojačanje, a riječ je o Rusu Ivanu Eninu koji je stigao iz latvijske Rige - klub kojeg je trenirao Sedloski. 

Natpise pojedinih medija o povratku Ivana Krstanovića i Ante Hrkaća u Široki Brijeg te dolazak Zvonka Pamića sportski direktor Šilić nije htio komentirati.

''Naš trener Goce Sedloski, koji je još na odmoru u Makedoniji, predložio je trojicu igrača oko kojih smo se složili da bi bili pojačanja za naš klub. O imenima ne bih, jer mi imamo svoje uvjete, igrači imaju svoje. Ako ih i usuglasimo, bez obzira na to što kazali trener i ja, uprava je ta koja daje posljednju riječ, odnosno koliko se igrači koje želimo mogu uklopiti u financijske okvire koje imamo'', objašnjava Šilić u razgovoru za Sportske novosti.

Foto: Bljesak.info / Goce Sedloski i Dalibor Šilić

Kao i pretprošle godine, Šilić ističe da klub neće gomilati igrače te da će ciljano tražiti isključivo pojačanja.

''Mogu samo kazati da nećemo gomilati igrače, ići ćemo ciljano na igrače koji samo mogu biti pojačanja, a to će biti maksimalno trojica – četvorica igrača'', zaključio je sportsk direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close