Reakcije na ždrijeb 1/4 finala Kupa BiH

Šilić: Bolji smo od Borca; Hadžić: Želimo pobjedu protiv Zrinjskog

Ždrijeb četvrtfinala obavljen je u ponedjeljak u Sarajevu, a sastaju se Zvijezda - TOŠK, Sloga Gornje Crnjelovo - Klis, Sarajevo - Zrinjski, Široki Brijeg - Borac.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2019. u 15:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva i Zrinjskog igrat će najazanimljiviji dvomeč četvrtfinala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine.

Ždrijeb četvrtfinala obavljen je u ponedjeljak u Sarajevu, a sastaju se Zvijezda - TOŠK, Sloga Gornje Crnjelovo - Klis, Sarajevo - Zrinjski, Široki Brijeg - Borac.

Vodeći na ligaškoj ljestvici Sarajevo u prvom susretu na Koševu 27. veljačea dočekuje aktualnog prvaka BiH Zrinjski, a sportski direktor "Bordo" kluba Emir Hadžić kazao je nakon ždrijeba da se sastaju dvije najbolje momčadi u BiH, ali da ne misli da je prednost što se prvi susret igra na Koševu.

''Ne znamo u kakvoj će formi biti momčadi pred ove mečeve. Možda je dobro što igramo sada, dok su igrači svježi, pa da odigramo teži meč, a nakon toga da igramo s na papiru lakšim protivnicima. Borit ćemo se na dva fronta, želimo pobjedu i plasman dalje'', izjavio je Hadžić.

Video: Hadžić: Želimo pobijediti Zrinjski

Široki Brijeg neće imati lagan posao protiv banjalučkog Borca, koja je prvi kandidat za plasman u Premijer ligu BiH sljedeće sezone.

Sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić naglašava da nije nezadovoljan ždrijebom, ali da njegova momčad uvijek izvuče jakog protivnika.

''Mogli smo izvući bolje. Prvo smo igrali protiv Željezničara, pa Slobode i sada Borca, ne možemo mi bez jakih utakmica. Ipak, mislim da smo bolji i kvalitetniji od Borca i uradit ćemo sve da prođemo. Nadamo se polufinalu'', rekao je Šilić.

Predstavnik FK Borac Branislav Krunić smatra da je banjalučka momčad mogla proći bolje, ali ističe da u svakom slučaju momčad mora pokazati da je najbolja ako želi osvojiti Kup.

''Teži protivnik u u četvrtfinalu znači da bismo mogli dobiti lakšeg u polufinalu'', rekao je Krunić.

Prve utakmice na rasporedu su 27. veljače, dok se uzvratni susreti igraju 13. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close