Iz West Hama

Sevilla dovela Chicharita

Španjolski prvoligaš platio je oko osam milijuna funti za 31-godišnjeg Meksikanca kojem je ostalo manje od godinu dana ugovora s londonskim klubom.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2019. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski prvoligaš Sevilla potpisala je s meksičkim napadačem Javierom ''Chicharitom'' Hernandezom, dosadašnjim članom West Hama, trogodišnji ugovor, objavili su klubovi u ponedjeljak.

Financijske pojedinosti ugovora nisu poznate, ali britanski mediji pišu da je španjolski prvoligaš platio oko osam milijuna funti za 31-godišnjeg Meksikanca kojem je ostalo manje od godinu dana ugovora s londonskim klubom.

''West Ham United može potvrditi da je napadač Chicharito prešao u Sevillu'', navodi se u priopćenju engleskog prvoligaša, javlja Hina.

Chicharito je za engleski klub u kojem je proveo dvije godine zabio 13 golova u 63 utakmice. Prije West Hama je igrao za Manchester United i za njemački Bayer Leverkusen.

Španjolska mu liga nije nepoznata jer je u sezoni 2014./2015. proveo na posudbi u Real Madridu.

Hernandez je u dresu meksičke reprezentacije odigrao 108 utakmica te zabio 51 gol. A jedan od njih bio je i u utakmici SP-a 2014. godine u Brazilu, kada su Meksikanci s 3:1 svladali Hrvatsku, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close