Koronavirus i nogomet

Serie A pred otkazivanjem: Fiorentina objavila šest novih slučajeva zaraze

Uprava Viola zasad nije otkrila o kojim konkretno nogometašima je riječ, ali su odmah postupili po protokolu. Zaražene osobe su otišle u samoizolaciju, a ostatak momčadi će u petak ujutro početi s pripremama za potencijalni nastavak sezone.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2020. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fiorentina / Fiorentina - Roma

Talijanski prvoligaš Fiorentina objavio je preko svojih službenih kanala kako je zabilježeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Nakon prve runde liječničkih testiranja, tri igrača i još tri člana stručnog stožera pozitivni su na koronavirus, što posljedično vuče za sobom zaključak kako će se sezona u Serie A teško odigrati do kraja.

Uprava Viola zasad nije otkrila o kojim konkretno nogometašima je riječ, ali su odmah postupili po protokolu.

Zaražene osobe su otišle u samoizolaciju, a ostatak momčadi će u petak ujutro početi s pripremama za potencijalni nastavak sezone, ukoliko do njega dođe.

Nove slučajeve zaraze prijavila je i Sampdoria.

Iz Sampdorije kažu da su među njihovim članovima potvrđena tri nova slučaja koronavirusa. Istodobno se i četvrti igrač, čiji je test prethodno vratio negativan, sada se pokazao kao pozitivan.

 "Trenutno su bez simptoma, smješteni su u karantenu i nadgledat će ih se stalno, sukladno protokolu", priopćili su iz Sampdorije.

Ovaj klub bio je inače među najteže pogođenim u početnom valu virusa.

Jučer je prvi slučaj zaraze u svojim redovima objavio i nogometni klub Torino.

Kopirati
Drag cursor here to close