Nepotizam

Sergio Reguilon napustio Real radi sukoba sa Zidaneovim sinom

Za poznavatelje prilika odgovor je jednostavan - radi sukoba sa Lucom Zidaneom, sinom glavnog trenera i klupske legende Zinedinea Zidanea.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2020. u 22:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Zidane i Reguilon

Sergio Reguilon odličan je branič koji je to dokazao odličnom sezonom u Sevilli, ali i činjenicom da ga je kupio Tottenham.

S Andalužanima je španjolski reprezentativac osvojio Europsku ligu te izborio nastup u Ligi prvaka za ovu sezonu, no kako se radi o posuđenom igraču Reala, on se potom vratio u Madrid.

U Realu ovaj 23-godišnji nogmetaš nije ostao, što bi bilo za očekivati nakon uspješne sezone na posudbi. Spakirao je kofere za London budući da je za 30 milijuna eura prodan Tottenhamu.

Dakako, postavlja se pitanje zašto Real nije bar razmislio da zadrži ovog nadarenog igrača, pogotovo jer se Marcelo, koji već godinama drži poziciju lijevog beka u klubu, bliži svom igračkom kraju, što se u konačnici primjeti i u njegovim izvedbama?

Za poznavatelje prilika odgovor je jednostavan - radi sukoba sa Lucom Zidaneom, sinom glavnog trenera i klupske legende Zinedinea Zidanea, javlja El Confidencial.

Sadašnji prvi trener Kraljevskog kluba jedno je vrijeme trenirao Real Madrid Castillu, u isto vrijeme kad je tamo bio njegov sin na poziciji stopera, kao i Reguilon. Došlo je do kavge između njih i za Reguilona, barem u tom trenutku, nije bilo mjesta.

U medije plasiran argument za prodaju je i taj da je sad prvi favorti za poziciju lijevog bočnog Ferland Mendy, ali upitno je tko je bolji igrač od njih dvojice - Reguilon ili Mendy.

U tom kontekstu, zanimljiva je činjenica da je Real pri prodaji Reguilona u Tottenham inzistirao na povratnog klauzuli od 45 milijuna koju bi, vjeruje se, Kraljevski klub možda aktivirao kad/ako Zidaneov utjecaj u klubu nestane.

Kopirati
Drag cursor here to close