Remont Reala neizbježan

Sergio Ramos odlučio napustiti Real, a zna se i glavni razlog

Osim ponude PSG-a, Ramosa navodno želi i jedna moćni klub iz Italije, a od prije je poznato kako su interes pokazali i najbogatiji engleski klubovi.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2020. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Real Madridu nema mira, a kriza u klubu te nekoliko šokantnih poraza doveli su do toga da se momčad raspada. Kako pišu španjolski mediji Sergio Ramos ozbiljno razmišlja o odlasku.

Neki čak idu toliko daleko i navode kako je 34-godišnji Sergio Ramos već donio odluku.

Razlog je sve lošija situacija u klubu i atmosfera u svlačionici, a uz to je Ramos – koji još uvijek slovi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji – dobio nekoliko zanimljivih ponuda.

Doznaje se kako je se francuski PSG već javio s konkretnom ponudom, a poznato je da taj klub iz Pariza želi posložiti pravi Dream Team.

Osim ponude PSG-a, Ramosa navodno želi i jedna moćni klub iz Italije, a od prije je poznato kako su interes pokazali i najbogatiji engleski klubovi.

U cijeloj priči važno je reći kako Ramosu ugovor ističe u ljeto 2021., a ista je situacija i s njegovim dobrim prijateljem Lukom Modrićem što znači da imaju pravo u zimskom prijelaznom roku pregovarati s drugim klubovima.

Ako im Real ne ponudi produljenje ugovora nije nemoguće da nezadovoljni Ramos napusti klub već u zimskom prijelaznom roku.

Međutim, Ramos u ovome trenutku pokušava animirati svoje kolege da se trznu i pokušaju spasiti sezonu. 

Nakon svega što se događalo u dvije posljednje utakmice, očito je trener Zinedine Zidane izgubio povjerenje nekih igrača, među kojima i Ramosa.

Uz sve to čelnici Real Madrida se bore s velikim padom prihoda zbog korona-krize i saniranjem minusom na računu.

Doznaje se kako je Real Madrid zbog pandemije koronavirusa ostao bez 106 milijuna eura prihoda, ali unatoč tome prošlu sezonu (2019/20), završio je s malom dobiti, koja iznosi 313 tisuća eura, objavili su španjolski mediji.

No, sve se više piše kako čelnici kluba od igrača traže novo smanjenje plaća – i to drastično – pa je teško očekivati kako će Ramos i Modrić požuriti produžiti ugovor pod bitno lošijim uvjetima.

Kopirati
Drag cursor here to close