Adiós, legendo!

Sergio Ramos napušta Real i postaje slobodan igrač

Real je na svojim službenim stranicama najavio kako će sutra 17. lipnja u 12:30 odati počast za sav doprinos klubu te se i službeno oprostiti od kapetana Sergia Ramosa.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2021. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti Kraljevskog kluba odlazi iz Madrida nakon 16 godina.

Već neko vrijeme kruži priča kako Sergio Ramos odlazi iz Real Madrida, a danas je stigla i službena obavijest Kraljevskog kluba koja to potvrđuje.

Naime, klub je na svojim službenim stranicama najavio kako će sutra 17. lipnja u 12:30 odati počast za sav doprinos klubu te se i službeno oprostiti od kapetana Sergia Ramosa.

Sergio Ramos stigao je u Madrid u ljeto 2005. godine iz Seville u transferu vrijednom 27 milijuna eura. Za Kraljevski klub je odigrao 671 utakmicu, zabio 101 gol te pridodao 40 asistencija, što je statistika pred kojom se treba nakloniti.

S Realom je osvojio sve što se moglo osvojiti, u svoje vitrine je pospremio pet naslova prvaka Španjolske, četiri Superkupa, dva Kupa Kralja, četiri Lige prvaka, četiri FIFA klupska prvenstva, tri UEFA Superkupa te će ostati zapisan u almanasima kluba kao jedan od najvećih kapetana u klupskoj povijesti.

Sa španjolskom reprezentacijom Ramos je također osvojio i svjetski i europski naslov, ali na ovogodišnji Euro izbornik Enrique ga nije vodio.

Kopirati
Drag cursor here to close