Odlaze veterani?

Sergio Ramos i Luka Modrić idućeg ljeta ipak odlaze iz Reala?

Najveći kandidat za dovođenje Sergija Ramosa je PSG koji je pred njega stavio nevjerojatnu ponudu – trogodišnji ugovor koji bi mu jamčio 20 milijuna eura po sezoni. S druge strane, Luka Modrić bi mogao postati najplaćeniji igrač u Americi.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2020. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Sergio Ramos i Luka Modrić istinske su legende Reala

Sergio Ramos (33) još nije dogovorio uvjete produljenja suradnje s madridskim Realom, a cijelu situaciju pozorno prate u PSG-u koji su pred Španjolca stavili nevjerojatnu ponudu.

Pregovori Reala i njihovog kapetana nikako da se okončaju na obostrano zadovoljstvo, a problem je duljina trajanja novog ugovora. U klubu su se izgleda predomislili pa Ramosu daju ugovor na 12 mjeseci dok iskusni branič zahtjeva dvogodišnji.

Politika Reala je da igračima u veteranskim godinama, bez obzira na prijašnje zasluge, nude samo jednogodišnje ugovore, tako će biti i s Lukom Modrićem, no mislilo se kako će za svojeg kapetana napraviti iznimku i na stol mu staviti ugovor na još dvije sezone, ali ništa od toga.

Najveći kandidat za njegovo dovođenje je PSG koji je pred stopera stavio nevjerojatnu ponudu – trogodišnji ugovor koji bi mu jamčio 20 milijuna eura po sezoni.

Nevjerojatna plaća za igrača kojem su 33 godine i koji trenutačno u 'kraljevskom klubu' zarađuje 12 milijuna eura. 

Ramosov prijatelj i kolega Luka Modrić je s 35 godina također nezamjenjiv u Real Madridu i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Španjolci sada tvrde da će bez Luke Modrića ostati i Real Madrid i Hrvatska i to već idućeg ljeta. Modriću tada ističe ugovor s Real Madridom koji, tvrde Španjolci, neće produživati, a nakon Eura 2021 će se oprostiti i od hrvatske nogometne reprezentacije.

'Kako se čini, Luka Modrić će od idućeg ljeta objesiti kopačke o klin, barem što se tiče reprezentacije. Vjerojatno će htjeti prestati igrati nogomet na najvišoj razini kako bi produljio svoju karijeru', piše španjolski Fichajes.

'Čini se da ga jako želi dovesti klub s drugog kraja svijeta. LA Galaxy je ekipa koja je uspjela potpisati ugovore s najvećim zvijezdama europskog nogometa, a izgleda da isto žele postići i s Lukom Modrićem', dodaje isti izvor.

Upravo je u tom klubu igrao i Zlatan Ibrahimović prije odlaska u Milan.

Modriću bi ponudili unosni ugovor, navodno bi trebao postati i najplaćeniji u ligi, a ni život u Los Angelesu ne zvuči nimalo loše. Španjolci tvrde kako je to izgledan scenarij. 

Kopirati
Drag cursor here to close