Do jučer igrao s Neymarom i Mbappeom

Senzacionalni transfer: Istra dovela igrača iz PSG-a!

Pretposljednja momčad HNL-a u svoje je redove dovela igrača iz francuskog velikana.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2019. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Pule stiže senzacionalna vijest kako je Istra 1961 u svoje redove dovela igrača PSG-a.

Kevin Rimane, stoper koji će krajem ovog mjeseca proslaviti 28. rođendan, potpisao je s Puljanima ugovor do kraja sezone.

Rimane je reprezentativac Francuske Gvajane (20 nastupa, jedan pogodak) i u PSG-u je proveo protekle četiri i pol godine, piše Gol.hr.

Igrao je Rimane uglavnom za drugu momčad PSG-a u četvrtoligaškoj konkurenciji, ali u ovoj sezoni je ubilježio tri nastupa za prvu ekipu.

Odigrao je na poziciji stopera svih 90 minuta na početku sezone u utakmici Superkupa protiv Monaca gdje je PSG pobijedio sa 4:0, u listopadu je u domaćoj pobjedi nad Amiensom ušao u igru u 86. minuti kao zamjena za desnog beka, a posljednji nastup upisao je 6. siječnja u prvom kolu Kupa Francuske kada je PSG na gostovanju svladao GSI Pontivy (Rimane je ušao u 63. minuti i igrao je kao stoper).

Osim njega, ugovor s Istrom 1961 do kraja sezone potpisao i brazilski desni bek Maicon da Silva.

Puljani se tako nastavljaju pojačavati, žele izbjeći pretposljednje mjesto u HNL-u koje trenutno drže jer ono vodi u razigravanje za prvoligaški status s drugoplasiranim drugoligašem. Lani su imali taj stres kvalifikacija kada su protiv Varaždina jedva uspjeli ostati prvoligaši.

Kako im se to ne bi ponovilo, morat će završiti osmi, piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close