Remi s igračem više

Senzacija u Strasbourgu: BiH odnijela bod svjetskim prvacima!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je veliko iznenađenje odigravši 1:1 na gostovanju kod aktualnog prvaka svijeta, Francuske.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2021. u 22:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako BiH već skoro dvije godine i 14 utakmica zaredom ne zna za pobjedu, večerašnja utakmica ipak spada među najveće rezultate bh. reprezentacije. Naime, momčad Ivajla Peteva odigrala je 1:1 sa svjetskim prvakom, i to na njenom terenu, u Strasbourgu.
 
Iako su Francuzi bili ti koji su dominirali, do vodstva je ipak došla BiH. Pogodio je, tko bi drugi, Edin Džeko koji je šokirao domaće navijače golom za 0:1 u 36. minuti. Vodstvo gostiju trajalo je samo četiri minute.
 
 
Nakon kornera lopta je pogodila Hadžikadunića, pa Griezmanna i onda opet od Hadžikadunića se odbila u gol. Ibrahim Šehić izvadio je loptu s crte, no nakon intervencije VAR-a švicarski sudac priznao je pogodak.
 
Odmah početkom drugog dijela pomoć VAR-a dobila je BIH. Kounde je pokosio Kolašinca, a Švicarac mu je dao žuti karton, kojeg je nakon gledanja snimke prepravio u crveni karton.
 
S igračem više BiH je ravnopravna Francuzima, a pred sam kraj Smail Prevljak imao je dobru priliku da donese svojoj ekipi čak i pobjedu.
 
Nakon tri utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo BiH ostaje na dva boda, a sljedeća dva kvalifikacijska susreta su protiv Kazahstana.
Kopirati
Drag cursor here to close