Navodno je gotovo

Senzacija na pomolu, Nenad Bjelica preuzima NK Osijek!

S njegovim novim klubom navodno je već sve dogovoreno, sutra bi trebao finalizirati posljednje detalje, dok bi njegovo službeno imenovanje trebalo biti u petak.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2020. u 22:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Nenad Bjelica nedavno se oprostio od Maksimira

Bivši trener zagrebačkog Dinama blizu je novog angažmana, a trebao bi preuzeti klub iz HNL-a!

Naime, prema pisanju portala Germanijak, Nenad Bjelica u idućih 48 sati bit će imenovan novim trenerom NK Osijeka.

S njegovim novim klubom navodno je već sve dogovoreno, sutra bi trebao finalizirati posljednje detalje, dok bi njegovo službeno imenovanje trebalo biti u petak.

Osijek bi tako prije utakmice protiv Basela, trebao dobiti ogromno pojačanje na svojoj klupi.

Bjelica je otišao s klupe Dinama nakon neslaganja s klupskom politikom 16. travnja ove godine. Modri su nakon jednog od najuspješnijih trenera u novijoj povijesti kluba angažirali Igora Jovićevića koji se nije proslavio na klupi Dinama, da bi zagrebački klub od njega preuzeo Zoran Mamić.

Pod njegovim vodstvom Dinamo je prvi put prezimio u Europi nakon 49 godina te mnogi navijači aktualnog hrvatskog prvaka još uvijek nisu preboljeli njegov odlazak iz kluba čiji je glavni trener bio od svibnja 2018. do travnja 2020. godine.

Bivši Dinamov trener slobodan je još travnja i bio je u pregovorima s turskim velikanom Fenerbahčeom, no do konačnog dogovora na kraju nisu došli.

Inače, u svojoj trenerskoj karijeri Bjelica je vodio Kaernten, Lustenau 07, WAC St.Andra, Austriju Beč, Speziju, Lech Poznan i GNK Dinamo.

Kopirati
Drag cursor here to close