Novi trio

Semir Pezer se vraća u Zrinjski, Arežina i Enin moguća pojačanja

Plemići su proteklih godina konstantni u vrhu bh. nogometa, a planiraju da tako bude i u narednom razdoblju.
Sport / Nogomet | 09. 06. 2020. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog u drugoj polovini ovog mjeseca trebali bi krenuti s pripremama za narednu sezonu u kojoj će ponovo imati visoke ambicije.

Plemići su proteklih godina konstantni u vrhu bh. nogometa, a planiraju da tako bude i u narednom razdoblju.

Pezer u Zrinjski došao prije tri godine, te je uspio da osvoji i titulu prvaka s ekipom iz Mostara.

Kao i svaki prelazni rok dosta igrača se povezuje s jednim od najboljih klubova u BiH. Ipak jedan nogometaš će sigurno pripremama početi s prvakom iz Mostara, a vidjet ćemo hoće li i ostati u ovom klubu.

Riječ je o 28-godišnjem veznjaku Semiru Pezeru, koji je u zimskom prelaznom roku iz Zrinjskog posuđen u ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Očekivalo se da Pezer u Kaknju ima visoku minutažu, ali osim partije protiv Slobode na Tušnju zbog pandemije korona virusa nije imao prilike da upiše više nastupa za tim Mladosti.

Po dogovoru ovaj igrač je završio s posudbom u Mladosti, te se mora javiti na prozivku u Zrinjski, s kojima ima ugovor do ljeta naredne godine. Vidjet ćemo hoće li ovaj bivši igrač Borca, Tešanjke, Igmana i Čelika ostati pod Bijelim Brijegom ili će svoju nogometnu karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

U prošloj sezoni u Premijer ligi je skupio osam nastupa, dok je odigrao i tri susreta u Europi za Zrinjski.

Osim Pezera neslužbene informacije kažu da bi 'Plemiće' mogli pojačati Ivan Enin i Filip Arežina koji su trenutno slobodni igrači.

Kopirati
Drag cursor here to close