Korona trener

Selimović privremeni šef stručnog stožera Olimpika

Nakon reprezentativne pauze Olimpik će u samo sedam dana odigrati tri susreta.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2020. u 16:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor kluba Olimpik odlučio je da na mjesto šefa stručnog stožera postavi Esada Selimovića.

Selimović je imenovan nakon što je Darko Vojvodić na testiranju na koronavirus bio pozitivan, pa će njegov oporavak trajati dosta dugo. Samim tim izostajat će s treninga i utakmica, a pred ekipom je serija izuzetno teških utakmica, u kojima Olimpik mora biti u potpunosti fokusiran na teren i nema puno prostora za manevar, nego se što bolje spremiti za ispite koji im slijede, priopćeno je iz sarajevskog kluba.

Selimović je sa svojim suradnicima danas obavio sastanak, a nakon toga se susreo i s nogometašima.

"Prije svega, poželio bih Darku Vojvodiću što brži oporavak od koronavirusa i nadam se da će se što prije vratiti na teren i raditi ono što najbolje zna. Što se tiče situacije u timu, pokušat ćemo se spremiti što bolje za naredne izazove. Ekipa je upisala pet poraza, ali ako se pogleda sve što se dešavalo trebali smo imati dosta više bodova. Imamo dovoljno vremena do prve utakmice koju igramo protiv Veleža i na nama je da se što bolje spremimo i probamo ostvariti pobjedu i osvojiti bodove u tom duelu - rekao je Selimović nakon prvog treninga, koji je obavio s ekipom.

Treba napomenuti da će s prvom ekipom raditi i Goran Brbora, koji će u narednom razdoblju biti član stručnog stožera.

Nakon reprezentativne pauze Olimpik će u samo sedam dana odigrati tri susreta. Prvo će na svom terenu dočekati ekipu Veleža, potom im slijedi zaostali susret protiv ekipe Sarajeva također na Otoci sredinom tjedna, a potom gostovanje u Bijeljini ekipi Radnika.

Kopirati
Drag cursor here to close