Vrhunska razina

Šef oduševljen Modrićem: 'Bit će najbolji i 2031.'

Nakon utakmice trener Reala Carlo Ancelotti je istaknuo trio iz veznog reda koji čine Casemiro, Kroos i Modrić.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2021. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u 14. kolu španjolske La Lige pobijedio na gostovanju kod Granade s 4:1. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još je jednom briljirao u dresu Reala, a sve je okrunio asistencijom Viniciusu Junioru za 3:1.

Nakon utakmice trener Reala Carlo Ancelotti je istaknuo trio iz veznog reda koji čine Casemiro, Kroos i Modrić. Talijan kaže da se o njima nema previše za reći i da će na ovom nivou biti i 2031. godine, pišu sportske novosti.

"Nemamo puno što za reći o njima. Nivo na kojem su ta trojica je jako visok. Za mene su oni i dalje najbolji veznjaci na svijetu. Način na koji igraju me iznenađuje jer rade stvari koje ni ne tražiš od njih, one im dolaze prirodno", kaže Ancelotti pa dodaje:

"Bili su ovdje prije, ovdje su sada, a vidjet ćemo što će donijeti budućnost za desetak godina, iako imamo i Camavingu, Valverdea i Blanca".

Modrić je u susretu s Granadom bio sam pred golmanom, ali umjesto da puca, odlučio je dodati Vinicusu koji je samo ugurao loptu u mrežu. Time je podsjetio na legendarnog Josea Mariju Gutierreza Hernandeza poznatijeg kao Guti koji je isto napravio protiv Deportiva prije 11 godina kada je ostavio loptu za Karima Benzemu da zabije.

Modrićev potez je na tu situaciju podsjetio i Ikera Casillasa koji se oglasio na Twitteru.

"Izgleda da je Luka Modrić gledao Gutijeve snimke", napisao je legendarni vratar nakon Modrićeve asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close