Što je bilo, bilo je...

Šef je rekao: Povratak Pogbe u Juventus više ne dolazi u obzir!

"U Juventusu nikad nismo razmišljali o njegovu povratku i nećemo se time nikad ni baviti", izjavio je za The Guardian sportski direktor slavnog torinskog kluba Fabio Paratici (46).
Sport / Nogomet | 10. 10. 2018. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestašni dečko francuskog nogometa Paul Pogba (25) paklen je igrač i zasigurno jedna od nogometnih veličina čije će ime na kraju karijere u nogometnim udžbenicima biti pisano velikim slovima.

Međutim, njegovo latentno neslaganje s trenerom Mourinhom povremeno eskalira u otvoren sukob, tako da mnogi govore kako će Pogba napustiti Manchester United. Tim prije jer ekipa dvije sezone zaredom ne uspijeva  zasjesti na vrh tabele, odnosno osvojiti Ligu prvaka, a upravo zbog tih ciljeva je Pogba i kupljen od Juventusa za veliki novac.

Jedni govore kako će Pogba sigurno prijeći u Barcelonu, drugi ga sele u PSG, a ima i onih koji kažu da će francuski reprezentativac natrag u Juventus.

"Zaista puno volimo Pogbu, imamo sjajne odnose i želimo da mu dobro ide. Međutim, u Juventusu nikad nismo razmišljali o njegovu povratku i nećemo se time nikad ni baviti", izjavio je za The Guardian sportski direktor slavnog torinskog kluba Fabio Paratici (46).

Pogba je u Italiji igrao od 2012. do 2016. godine, postavši istinskom nogometnom zvijezdom. Nakon toga je za 105 milijuna eura prešao u Manchester United, što je tada bio rekordan iznos. Ovoga je ljeta s Francuskom osvojio naslov svjetskog prvaka, a u finalu protiv Hrvatske bio je i strijelac jednog pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close