Pala je odluka

Seedorf novi izbornik reprezentacije Kameruna, Kluivert pomoćnik

Aktualni prvak Afrike u siječnju će braniti naslov prvaka, a bez izbornika su ostali u studenom prošle godine kada je Hugo Broos dobio otkaz.
Sport / Nogomet | 04. 08. 2018. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni nogometaš Clarence Seedorf imenovan je za novog izbornika nogometne reprezentacije Kameruna, a pomagat će mu još jedna ikona europskog nogometa, Patrick Kluivert.

Kamerunci su pregovarali i sa Sven-Goranom Erikssonom, ali na kraju nisu pronašli zajedničku riječ, pa su se okrenuli Sedorfu koji je prošle sezone trenirao španjolski Deportivo.

Aktualni prvak Afrike u siječnju će braniti naslov prvaka, a bez izbornika su ostali u studenom prošle godine kada je Hugo Broos dobio otkaz.

Seedorf je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri trenirao Milan, Shenzhen i Deportivo, a ovo će mu biti prvi izbornički posao. Treba napomenuti da se ime ovog proslavljenog nogometaša nalazilo i na popisu potencijalnih kandidata za izbornika reprezentacije BiH, a ispred Nogometnog saveza RS-a koji je želio da se s njim obave razgovori.

S druge strane, Patrick Kluivert je radio kao asistent u AZ Alkmaru, a bio je pomoćnik i u reprezentaciji Nizozemske. Također, radio je kao sportski direktor u PSG-u.

Kopirati
Drag cursor here to close