Trener Širokoga Brijega

Sedloski: U Kazahstan nećemo na izlet, pokušat ćemo uzvratiti Kairatu

Trener domaćih Goce Sedloski je uoči utakmice upozoravao da će Kairat vrebati njihove pogreške i pokušati ih iskoristiti, a upravo se to i dogodilo.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2019. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je poražen 1:2 na Pecari od kazahstanskog Kairata u prvom susretu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu.

Trener domaćih Goce Sedloski je uoči utakmice upozoravao da će Kairat vrebati njihove pogreške i pokušati ih iskoristiti, a upravo se to i dogodilo u četvrtak navečer jer su Kazahstanci praktički postigli oba pogotka nakon pogrešaka domaćih igrača.

''Čestitam Kairatu na pobjedi, pokazali su svoju kvalitetu. U najavi utakmice sam upozoravao kako će vrebati naše pogreške i pokušati ih iskoristiti. Na kraju se to i dogodilo. Pokazali su kako ozbiljna momčad ne oprašta pogreške. Oba pogotka smo primili nakon pogrešaka koje nam se ne smiju događati. No, svojim momcima nemam što zamjeriti, trudili su se, davali maksimum, ali jednostavno nas nije išlo. Iako momčad iz Kazahstana sada ima veliku prednost za uzvrat, nećemo se predati, sigurno nećemo ići na izlet. Pokušat ćemo im uzvratiti'', kazao je Sedloski nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close