NK Široki Brijeg

Sedloski stiže na Pecaru i dovodi dva pojačanja

Sa Sedloskim bi u NK Široki Brijeg trebala stići i dvojica nogometaša koja bi trebala pojačati igrački kadar kojim trenutno raspolaže momčad s Pecare.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2018. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goce Sedloski sve je bliže preuzimanju klupe NK Široki Brijeg.
Iako iz kluba još nema službene potvrde da je dogovor postignut, za portal Jabuka.tv potvrđeno je da su pregovori s makedonskim stručnjakom u tijeku i realizacija je blizu.

NK Široki Brijeg nakon odlaska trenera Borisa Pavića nije dugo čekao s pronalaskom novoga šefa stručnoga stožera, a kako iz pouzdanih izvora doznaje portal Jabuka.tv, legendarni makedonski nogometaš u četvrtak bi trebao stići u Široki Brijeg.

Iako je Sedloski pred vratima Širokoga, momčad će u derbiju protiv Željezničara koji se igra u nedjelju sigurno voditi Denis Ćorić.

Kako se neslužbeno doznaje, sa Sedloskim bi u NK Široki Brijeg trebala stići i dvojica nogometaša koja bi trebala pojačati igrački kadar kojim trenutno raspolaže momčad s Pecare.

Goce Sedloski rođen je 10. travnja 1974. godine. U igračkoj karijeri skupio je čak 100 nastupa za reprezentaciju, a u osmogodišnjoj trenerskoj karijeri bio je asistent u austrijskom Mattersburgu i reprezentaciji Makedonije.

U Vardaru je bio direktor, vodio ga je kao glavni trener u razdoblju od 2015. do 2017. Osim Rige, kao samostalni trener vodio je i Horizont Turnovo.

Kopirati
Drag cursor here to close