Uzvratna utakmica

Sedloski iz Kazahstana: Spremni smo dati svoj maksimum

Širkobriježani će u četvrtak odigrati uzvratnu utakmicu 1. kola kvalifikacija za UEFA Europa League protiv kazahstanskog Kairata.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2019. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Goce Sedloski na konferenciji za medije uoči susreta sa Kairatom

''U prvom susretu na domaćem travnjaku mogli smo dosta toga saznati jedni o drugima. Kairat je pokazao svoju kvalitetu i ozbiljnost u radu i pobijedio. Nažalost, tada smo izgubili nakon dviju individualnih grešaka, premda smo propustili nekoliko izglednih prilika. Ipak, sutra je druga utakmica, a vjerujem kako će biti i drugačija igra našeg suparnika pred domaćom publikom'', rekao je trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski.

Inače, Širkobriježani će u četvrtak odigrati uzvratnu utakmicu 1. kola kvalifikacija za UEFA Europa League protiv kazahstanskog Kairata.

Sedloski tvrdi da će momčad dati svoj maksimum.

''Iako domaćini imaju rezultat na svojoj strani, došli smo odigrati muški i pokušati nametnuti svoj ritam igre. Pokazali smo kako se možemo nositi s kvalitetnim suparnikom. Spremni smo dati svoj maksimum'', tvrdi trener, objavljeno je na stranicama kluba.

Podsjećamo, nogometaši Širokoga Brijega poraženi su 1:2 od Kairata koji se igrao u četvrtak pred 2.500 gledatelja na stadionu Pecara.

Kopirati
Drag cursor here to close