Nakon slatke pobjede nad Zrinjskim

Sedloski: Obećao sam da bodovi ostaju na Pecari, zasluženo smo slavili

Zadovoljan ovakvim ishodom svakako je bio trener domaćih Goce Sedloski koji je i u najavi derbija kazao da će bodovi ostati na Pecari, a obećanje je i ispunio.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2019. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u pogotkom Bernarda Matića u 90. minuti na Pecari srušio aktualnog prvaka Zrinjski u velikom hercegovačkom derbiju 27. kola Premijer lige BiH.

Zadovoljan ovakvim ishodom svakako je bio trener domaćih Goce Sedloski koji je i u najavi derbija kazao da će bodovi ostati na Pecari, a obećanje je i ispunio.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (Goce Sedloski)

''Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme obje su momčadi odigrale dosta oprezno. U nastavku smo se otvorili, čekali svoju priliku i dočekali u posljednjoj minuti kada je Bernardo Matić pogodio nakon kornera. Zrinjski nije imao velikih prilika, a mi smo u drugom poluvremenu propustili povesti iz stopostotne prilike koju Borna Petrović nije realizirao. Čestitam igračima na strpljivosti i koncentraciji svih 90 minuta.

U najavi utakmice sam obećao da bodovi ostaju na Pecari. Hvala publici koja nas je bodrila cijelu utakmicu. Svima želim sretan Uskrs i sve najbolje. U nedjelju svi imamo slobodan dan, a onda se nastavljamo spremati za Željezničar i utakmice koje slijede. Europu još nismo osigurali, idemo utakmicu po utakmicu. Još je puno bodova u igri, igrači su toga svjesni, do kraja ćemo biti strpljivi'', kazao je Sedloski na konferenciji za medije nakon pobjede u hercegovačkom derbiju.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (Blaž Slišković i Goce Sedloski)
Kopirati
Drag cursor here to close