Pressica na Pecari uoči Europske lige

Sedloski: Kairat je favorit, ali ima i slabosti; Bagarić: Odigrati muški i hrabro

Iako cijeni kazahstanskog predstavnika, Sedloski drži kako i oni imaju svoji slabosti koje Široki mora iskoristiti ukoliko želi polučiti pobjedu.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Optimizam stanuje na Pecari, unatoč činjenici da je Kairat favorit. No, ne pobjeđuju favoriti uvijek…

Šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Goce Sedloski podcrtao je tu činjenicu još jednom na konferenciji za novinare uoči prvog ogleda prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Kazahstanaca, u četvrtak od 21:00 sat na Pecari.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije na Pecari uoči utakmice s Kairatom

''Oni su dobra, kvalitetna momčad, k tomu još u natjecateljskom ritmu. Ali, i mi smo odlično radili u proteklih mjesec dana. Spremni smo dati sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu i uz pomoć naših navijača, našega 12. igrača, pokušati doći do pobjede, po mogućnosti bez primljenog gola'', kazao je Sedloski.

Foto: Bljesak.info / Goce Sedloski

Iako cijeni kazahstanskog predstavnika, Sedloski drži kako i oni imaju svoji slabosti koje Široki mora iskoristiti ukoliko želi polučiti pobjedu. Bit će to, zaključio je, ''dobra utakmica u kojoj neće biti previše prigoda i zato moramo zabijati u napadu, a u obrani ne griješiti''.

A da se svaka pogreška u Europi kažnjava, upozorio je i napadač Dražen Bagarić.

Foto: Bljesak.info / Dražen Bagarić

''Kairat je neugodan i favorit, ali idemo odigrati muški i hrabro te odlično ozračje s treninga pretvoriti u pozitivan rezultat u četvrtak navečer na Pecari'', kazao je Bagarić.

Sedloski za prvi dvoboj protiv Kairata na raspolaganju ima kompletan kadar, svi nogometaši imaju pravo nastupa i pred njim su slatke brige da nakon još jednog treninga izabere udarnih 11 za ovogodišnju europsku premijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close