Trener Širokog Brijega

Sedloski: Doći će sve na svoje, na proljeće ćemo biti pravi

Statistički, ''Plavo-bijeli'' imaju najbolju obranu u ligi, no izostala je i realizacija.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2018. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Imali smo evidentnih problema s realizacijom. Oni se ne mogu riješiti preko noći. To smo uvidjeli odmah po preuzimanju momčadi. Radili smo na popravljanju nedostataka. Mi smo na svakoj utakmici stvorili četiri - pet izrazitih prilika za pogodak. Nismo ih zabili i protivnici su nas kažnjavali'', izjavio je trener Širokog Brijega Goce Sedloske za Sportske novosti.

Klup s Pecare nakon 18 kola zauzima četvrto mjesto na premijerligaškoj ljestvici sa šest pobjeda, devet remija i tri poraza uz gol-razliku 19:11. 

Statistički, ''Plavo-bijeli'' imaju najbolju obranu u ligi, no izostala je i realizacija.

''Doći će sve na svoje. Uvjeren sam da ćemo se preko zime i pojačati i proći kompletne pripreme, što je jako važno. Tek nakon toga vjerujem da ćemo izgledati kako želim. Sarajevu čestitam naslov jesenskog prvaka. Zaslužili su ga zbog svojih igara, tradicije i svega ostalog. No, i oni će sigurno kao i svi ostali upasti u krizu. Još je puno utakmica do kraja i sigurno prvenstvo još nije riješeno'', zaključio je Sedloski u razgovoru za Sportske novosti.

U 19. kolu Široki Brijeg gostuje Željezničaru koji je u velikoj krizi s obzirom da je upisao četiri uzastopna poraza, a ovaj dvoboj izuzetno je važan zbog borbe za Europu s obzirom da su sarajevski ''Plavi'' treći s 28 bodova dok je Široki četvrti s bodom manje.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close