Finale Kupa BiH

Sedloski: Čvrsto i muški po što bolji rezultat za uzvrat na Pecari

Rezultat koji bi ga zadovoljio Sedloski nije želio precizirati, ali je kazao kako bi ''bilo odlično postići gol''.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2019. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Veliko je zadovoljstvo, a ujedno i velika obveza predstaviti se u što boljem izdanju u finalu Kupa. Ova prva utakmica finala bit će u mnogo čemu različita od one koju smo prije dvadeset dana igrali na Koševu Sarajevo će biti kompletno, jače za Stanojevića i Rahmanovića, kao domaćini su favoriti, ali ovo je ipak samo prvih 90 minuta“, kazao je na konferenciji za novinare trener Širokog Brijega Goce Sedloski.

Dodao je kako se Široki na Koševo ide nadigravati, postaviti čvrsto i muški, pokazati karakter i volju, te na taj način pokušati ostvariti što bolji rezultat za uzvrat za sedam dana na Pecari.

Rezultat koji bi ga zadovoljio Sedloski nije želio precizirati, ali je kazao kako bi ''bilo odlično postići gol''.

Detaljnije taktiku nije želio otkriti novinarima, istaknuvši tek kako ima viziju i da će Široki ''pokušati kontrolirati utakmicu i iskoristiti eventualne pogreške protivnika, iako je Sarajevo jako dobra momčad i gotovo da i nema neku slabu stranu''.

Obje momčadi, zaključio je trener ''Plavo-bijelih'', ''odlično se poznaju i odlučivat će trenutačna inspiracija pojedinaca''.

Prvi finalni susret nogometnog Kupa Bosne u Hercegovine za sezonu 2018/19. u kojem će se sastati Sarajevo i Široki Brijeg bit će odigran u srijedu, 8. svibnja, od 18.00 sati na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". 

Uzvratni susret igrat će se 15. svibnja na stadionu Pecara.

Kopirati
Drag cursor here to close