Donji dom Bundeslige

Schalke do druge pobjede u sezoni, a prve nakon 13 kola

Schalke 04 je uvjerljivo zadnji sa samo 13 bodova, iako je u prvoj nedjeljnoj utakmici svladao Augsburg s 1:0 i tako stigao do svoje druge pobjede u ovoj sezoni, a prve nakon 13 kola.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2021. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Schalkea svladali su Augsburg s 1:0 (1:0) u nedjeljnoj utakmici 28. kola njemačkog prvenstva i tako stigli do svoje druge pobjede u ovoj sezoni Bundeslige, a prve nakon 13 ligaških utakmica.

Pobjednički pogodak postigao je Suat Serdar u četvrtoj minuti.

Sead Kolašinac u igru je ušao u 74. minuti.

Schalke je s 13 bodova uvjerljivo zadnji s deset bodova zaostatka za predzadnjim Koelnom, a ima i utakmicu više. Augsburg je s 32 boda na 11. poziciji.

Vodeći Bayern ima 65 bodova, pet više od drugoplasiranog RB Leipziga, a do kraja prvenstva ostalo je još šest kola.

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 28. kola njemačke Bundeslige nogometaši Mainza slavili su s 3:2 na gostovanju u Koelnu kod izravnog konkurenta u borbi za opstanak u elitnom razredu.

Poveli su gosti u 11. minuti pogotkom Boetiusa. Koeln je u 43. minuti izjednačio, a precizan izvođač najstrože kazne bio je Duda. U 61. minuti Skhiri je pogodio za 2:2, a konačnih 3:2 za Mainz postavio je Barreiro preciznim udarcem sa 17 metara u drugoj minuti sučevog dodatka.

Mainz je sedmom pobjedom u sezoni stigao do 28 bodova i 14. pozicije, s dva boda prednosti pred Arminijom i Herthom, koje su na 15. i 16. mjestu.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close