Neredi u Sarajevu

I to je BiH: Roditelji se potukli na utakmici mladih nogometaša

''Tijekom spomenutog susreta, roditelji naših omladinaca su planski napadnuti hladnim oružjem, a prema riječima očevidaca napad se dogodio od strane jednog roditelja iz ŠF Valter'', ističu iz Željezničara.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2019. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ilustracija

Tijekom utakmice cicibana Fudbalskog kluba Željezničar i Škole fudbala Valter, jučer je u Hotonju kod Sarajeva došlo do nereda, a kako je javljeno iz kluba s Grbavice, roditelji mladih igrača ovog kluba su fizički napadnuti.

''Roditelji polaznika Omladinske škole FK Željezničar fizički su jučer napadnuti na utakmici između cicibana FK Željezničar i Škole fudbala Valter. Susret je potom prekinut uz intervenciju MUP-a Kantona Sarajevo'', priopćeno je iz Nogometnog kluba Željezničar.

Kako piše u priopćenju o jučerašnjem događaju, dječaci do devet godina Omladinske škole FK Željezničar i Škole fudbala Valter igrali su utakmicu koja je trebala isticati poruke fer playa, druženja i sportskog nadmetanja.

Međutim, sport je u Hotonju poražen.

''Tijekom spomenutog susreta, roditelji naših omladinaca su planski napadnuti hladnim oružjem, a prema riječima očevidaca napad se dogodio od strane jednog roditelja iz ŠF Valter i nekoliko nepoznatih osoba. Uslijedio je prekid utakmice i dolazak pripadnika MUP-a KS, dok su počinitelji pobjegli.

Djeca između šest i devet godina, koja od sporta očekuju najljepše životne priče, danas su doživjela traume i apeliramo na nadležne organe da u što kraćem roku počinitelje ovog sramnog napada sankcioniraju kako bi na sportskim terenima pobijedio sport'', kazali su iz sarajevskog kluba.

Iz MUP-a KS i ŠF Valter još uvijek se nisu oglasili o ovom događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close