Petogodišnji ugovor

Sane pojačava Bayern

Sane će s novim klubom početi trenirati sljedećeg tjedna, ali u nastavku tekuće sezone neće imati pravo nastupa za novi klub u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2020. u 11:41 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je danas i službeno potvrdio da je iz Manchester Cityja doveo Leroya Sanea, koji je potpisao petogodišnji ugovor.

Iako je povratak Sanea u domovinu tema već mjesecima, tek danas je stigla službena potvrda transfera. Sjajni ofanzivni nogometaš Njemačku je napustio 2016. godine, kada je iz Schalkea prešao u Manchester City.

“Želim osvojiti što više trofeja s Bayernom, a Liga prvaka je glavni prioritet“, rekao je 24-godišnji njemački reprezentativac nakon potpisa ugovora.

Sane će s novim klubom početi trenirati sljedećeg tjedna, ali u nastavku tekuće sezone neće imati pravo nastupa za novi klub u Ligi prvaka. Procjenjuje se da je Bayern za transfer platio 45 milijuna eura uz mogućnost da taj iznos poraste uz ispunjenje određenih bonusa.

“Naš cilj je okupiti najbolje njemačke igrače u Bayernu, a potpisivanje Sanea smo naglasili taj cilj“, rekao je Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor Bayerna.

Sane je od dolaska u Manchester City u ljeto 2016. godine odigrao 135 natjecateljskih utakmica i postigao 39 golova.

S “građanima“ je osvojio dvije titule pravaka Engleske, po dva Liga kupa i Superkupa te jedan FA kup. U dresu reprezentacije Njemačke upisao je 21 nastup uz pet pogodaka.

Leroy Sane kaže da je Bayern München "sjajan klub s velikim ciljevima" nakon što je potpisao petogodišnji ugovor na strani Bundeslige.

Kopirati
Drag cursor here to close