Jedan je Andres

Samuel Eto’o: On je najbolji igrač s kojim sam ikad skupa igrao

Posebno se ovaj sjajni nogometaš sjeća Iniestine igre u finalu Lige prvaka 2006. protiv Arsenala (2:1). "Tada je Andres igrao kao Maradona, Messi i Cristinao Ronaldo zajedno", kaže Eto'o s oduševljenjem.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2019. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Samuel Eto

Nedavno se od nogometa oprostio Samuel Eto'o (38), igrač koji je u svojoj eri spadao među najbolje na svijetu. Uostalom, igrao je za najbolje klubove, osvajao titule i bio jedan od onih koje su protivnici najviše cijenili i uvažavali.

S obzirom da je igrao za takve velikane kao što su Real Madrid, Barcelonu, Inter i Chelsea, jasno je da su mu društvo u ekipama čini mnogi proslavljeni suigrači, a Eto'o posebno izdvaja jedno ime - Andrés Iniesta.

"Ja sam već u svojim prvim intervjuima kaza kako je on najbolji igrač s kojim sa trenirao", kazao je Kamerunac za španjolski radio Cadena SER.

"Ljudi se uvijek iznenade što ne imenujem Messija ili Ronaldinha, ali vrijeme mi daje za pravo", kaže Eto'o.

Eto'o i Iniesta skupa su igrali u Barceloni, u razdoblju od 2004. do 2009. godine, a zajedno su dva puta osvojili Ligu prvaka. Posebno se ovaj sjajni nogometaš sjeća Iniestine igre u finalu Lige prvaka 2006. protiv Arsenala (2:1).

"Tada je Andres igrao kao Maradona, Messi i Cristinao Ronaldo zajedno", kaže Eto'o s oduševljenjem.

"Njega se doduše nije nikad vidjelo na toj razini, ali Iniesta, a također i Xavi, na istome su nivou s Leom i Cristianom".

Video: Andres Iniesta • Best Skills HD

S druge strane, iznimno cijeni i Xavija za kojeg u šali kaže kako je on istinski šef gdje god se pojavi.

"On je prokleti boss i u Kataru i u Španjolskoj. Ne bude li jednom trenirao Barçu, ubit ću ga", kazao je Eto'o kroz smijeh o Xaviju koji je ovoga ljeta također završio svoju karijeru i započeo trenirati katarski klub Al Sadd.

Kopirati
Drag cursor here to close