Serije loših rezultata

Sampdoria i Lyon ostali bez trenera

Talijanski i francuski prvoligaši, Sampdorija i Lyon, ostali su bez trenera nakon što su spomenuti klubovi nastavili sa serijama loših rezultata.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni stručnjak Eusebio Di Francesco (50) napustio je kormilo Sampdorije nakon svega osam utakmica.

Di Francesco je klub iz Genoe preuzeo ovoga ljeta, a napustio nakon svega osam odigranih susreta pri čemu je ostvario dvije pobjede i osam poraza.

"Sampa" je u subotu izgubila na gostovanju kod Verone (0-2) upisavši već šesti poraz u prvenstvu u prvih sedam kola i trenutačno se nalazi na začelju ljestvice Serie A, javlja Hina.

Di Francesco je prije Sampdorije vodio Romu, Sassuolo, Lecce i Pescaru.

Prema pisanju talijanskih medija njegovo mjesto na klupi Sampdorije trebao bi preuzeti bivši trener Intera i Fiorentine Stefano Pioli ili legendarni Claudio Ranieri.

Rezultati by SofaScore

Sylvinho dobio otkaz u Lyonu

Brazilski nogometni stručnjak Sylvio Mendes Campos Júnior - Sylvinho (45) dobio je otkaz u Lyonu nakon serije loših rezultata francuskog kluba.

Lyon je u nedjelju izgubio od St Etiennea sa 0-1 produživši crnu seriju bez ligaške koja traje već sedam kola.

"Lavovi" su ušli u prvenstvo s dvije pobjede (Monaco 3-0, Angers 6-0), no potom su nanizali sedam kola bez pobjede upisavši pritom četiri poraza i tri neodlučena ishoda, javlja Hina.

Bivši brazilski branič je nogometnu karijeru završio 2011. godine, potom je bio pomoćni trener u Cruzeiru, milanskom Interu, te brazilskoj reprezentaciji.

Lyon je preuzeo u svibnju ove godine i bio je to njegov prvi samostalni trenerski posao.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close