Gaučosi

Sampaoli: Dybala i Messi previše slični, ne mogu zajedno

"Nemamo vremena da ih sada uigravamo, trebamo nešto konkretno", poručio je Sampaoli.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2017. u 14:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacije Argentine u noći s četvrtka na petak dočekuje Peru u pretposljednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Taj susret bi mogao dati mnoge odgovore, jer Argentinci zauzimaju peto mjesto, koje vodi u dodatne kvalifikacije za SP. Nakon Perua, Argentinu još očekuje gostovanje u Ekvadoru. S dvije pobjede bili bi sigurno među četiri ekipe koje će direktno na Mundijal.

Usprkos tome, izbornik Argentine Jorge Sampaoli smatra Lionel Messi i Paulo Dybala, najbolji igrači Gaučosa, ne mogu igrati zajedno i da za jednog od njih neće biti mjesta među prvih 11.

"Nemamo vremena da ih sada uigravamo, trebamo nešto konkretno", poručio je Sampaoli.

Napadač Juventusa Dybala sjajno je krenuo u sezonu s 12 golova u svim natjecanjima, ali čini se da za njega nema mjesta u prvoj postavi reprezentacije.

"Dybala je rekao da je sretan što igra s Messijem, ali da još nije pronašao pravu poziciju. Leo se treba na terenu kretati kao što to čini za klub. Izmisliti poziciju za njega bilo bi suludo. Njegova pozicija je u protivničkom šesnaestercu, a na meni je da mu to omogućim", zaključio je Sampaoli, prenosi 'Goal'.

Kopirati
Drag cursor here to close