Premiership

Sam Allardyce uzeo Kloppu bod na Anfieldu

U 15. kolu engleskog Premiershipa Liverpool je na Anfieldu osvojio samo bod protiv WBA, utakmica je završena rezultatom 1:1.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2020. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola osvojili su samo bod protiv WBA, a utakmica igrana u okviru 15. kola engleskog Premiershipa završena rezultatom 1:1.

Početak je ukazivao na lagan zadatak za Redse. Već u 12. minuti zabio je Sadio Mane nakon što se sjajno snašao u kaznenom prostoru. Nakon toga su se uspavali domaćini, a kazna za opuštenu i ležernu igru stigla je u nastavku.

WBA je samo čekao kontru i čvrsto se branio, a jedino su opasni bili iz prekida.

U 82. minuti gosti su došli do izjednačenja kada je Semi Ajayi udarcem glavom i uz pomoć vratnice zatresao mrežu domaćih.

Momčad Juergena Kloppa je vršila pritisak u završnici, ali ostalo je 1:1.

Nešto ranije viđena su četiri pogotka na Olimpijskom stadionu u Londonu u dvoboju West Hama i Brightona.

West Ham United i Brighton su u drugoj nedjeljnoj utakmici 15. kola Premier League odigrali neriješeno 2:2 u Londonu nakon što je West Ham dva puta stizao rezultat.

Ben Johnson i Tomas Soucek su zabili golove za West Ham u drugom poluvremenu, a Brighton je poveo u prvom poluvremenu pogotkom Neala Maupaya minutu prije odlaska na odmor.

U 60. minuti susreta Johnson zabija gol za West Ham, a onda deset minuta kasnije Brighton opet dolazi u vodstvo zahvaljujući Dunku.

Soucek je zabio drugi gol za West Ham u 82. minuti.

West Ham je na 10. mjestu na ljestvici sa 22 boda, a Brighton 16. sa 13.

U ranije odigranoj utakmici Leeds je sa 1:0 pobijedio Burnley.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   




Kopirati
Drag cursor here to close