Transfer bomba

Salah stiže u Barcelonu za više od 100 milijuna eura?

U slučaju da ne budu mogli dovesti Griezmanna, Katalonci će u svoje redove pokušati dovesti napadača Liverpoola Mohameda Salaha!
Sport / Nogomet | 06. 06. 2018. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavna meta Barcelone već je neko vrijeme napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann, a čini se kako su u katalonskom klubu našli i plan B.

U slučaju da ne budu mogli dovesti Griezmanna, Katalonci će u svoje redove pokušati dovesti napadača Liverpoola Mohameda Salaha!

Agenti najboljeg premierligaškog strijelca, kako tvrdi AS, već su se nekoliko puta sastali s upravom Barcelone i razmišljali o Salahovom seljenju na Camp Nou, a sada su ga napokon i ponudili katalonskom klubu.

Barcelona još od odlaska Neymara traži pojačanja u napadu iako su tada iz Borussije Dortmund doveli Ousmanea Dembelea, javlja Goal.

Liverpool planira tražiti više od sto milijuna eura za egipatskog reprezentativca, a klub s Anfielda je navodno već dogovorio dolazak napadača Lyona Nabila Fekira, koji bi bio dostojna zamjena za Salaha.

Salah je ove sezone bio najbolji igrač engleskog kluba te ga predvodio do finala Lige prvaka u kojem je napustio teren nakon sudara s kapetanom Reala, Sergijom Ramosom, radi ozljede ramena.

Transfer od preko sto milijuna eura Salaha bi stavio u šest najskupljih igrača svih vremena, a možda bi preskočio i rekordnu Liverpoolovu prodaju Philippea Coutinha, koji je u Barcelonu otišao za 120 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close