Egipatski nogometaš

Salah: Nadam se da ću dugo ostati u Liverpoolu

Prvi je strijelac kluba s 21 golom ove sezone u svim natjecanjima i bio je jedan od ključnih igrača Liverpoolovog pohoda na titulu prvaka Engleske, prvu nakon 30 godina.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2020. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Egipatski nogometaš Mohamed Salah izjavio je da se nada da će još dugo ostati u Liverpoolu i da smatra da klub može napraviti još veće uspjehe, prenosi Anadolu Agency (AA).

Sjajni 28-godišnji napadač imao je još jednu odličnu sezonu u dresu “redsa“. Prvi je strijelac kluba s  21 golom ove sezone u svim natjecanjima i bio je jedan od ključnih igrača Liverpoolovog pohoda na titulu prvaka Engleske, prvu nakon 30 godina.

“Ne mogu opisati svoja osjećanja nakon što smo osvojili Premier ligu nakon 30 godina. Veoma sam sretan. Uživam u atmosferi ovdje. Obožavam ovo mjesto i nadam se da ću još dugo ostati. Atmosfera je ovdje drugačija u odnosu na bilo koje drugo mjesto“, rekao je Salah za BeIN Sports, prenose britanski mediji.

Egipćanin je u srpnju 2018. godine potpisao novi petogodišnji ugovor s Liverpoolom, ali ga mediji često povezuju s promjenom sredine. 

Liverpool je s 23 boda više od drugoplasiranog Manchester Cityja osigurao pehar prvaka Premier lige sedam kola prije kraja. Upravo će u narednom kolu, u četvrtak, gostovati kod “građana“, koji su ove sezone morali prepustiti pehar “redsima“.

“Prilično smo se uklopili kao tim i razumijemo se savršeno. Ako se ovako nastavi možemo postići još više. Teško je održati trenutnu razinu na kojoj smo, ali nije nemoguće“, naglasio je Salah.

Salah je u Liverpool stigao u ljeto 2017. godine, a od tada je odigrao 145 natjecateljskih utakmica i postigao 92 gola. S “redsima“ je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, Superku Europe i Svjetsko klupsko prvenstvo. U karijeri je igrao još za Al Mokawloon, Basel, Chelsea, Fiorentinu i Romu. U dresu reprezentacije Egipta nastupio je 67 puta uz 41 pogodak.

Kopirati
Drag cursor here to close