Titule

Salah bi radije prvenstvo nego Ligu prvaka

Do kraja nadmetanja u Premier ligi ostalo je još osam kola, a Salah se nada da će lider City u nekoj od utakmica napraviti kiks.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2019. u 13:28 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mohamed Salah izjavio je za britanske medije da je spreman žrtvovati svoj san o osvajanju Lige prvaka za naslov prvaka Engleske s Liverpoolom.

"Redsi" su trenutno drugi u Premier ligi s bodom manje od lidera Manchester Cityja, dok se u srijedu u uzvratu osmine finala Lige prvaka sastaju s Bayernom, poslije 0:0 u prvom duelu na Anfieldu.

Salah priznaje da je za njega Liga prvaka najprestižnije natjecanje i da ima veliku želju osvojiti pehar, ali da bi umjesto toga bio sretniji da s Liverpoolom osvoji naslov prvaka Engleske.

''Bit ću potpuno iskren. Liga prvaka je za mene najprestižnije natjecanje. Ali, san cijelog grada i kluba je titula prvaka Engleske. Dakle, bit ću sretan ako budem mogao žrtvovati svoj san za njihov san. Ali, ako bi pobijedili i u Ligi prvaka to bi bilo sjajno i to je ono što pokušavamo uraditi'', rekao je.

Do kraja nadmetanja u Premier ligi ostalo je još osam kola, a Salah se nada da će lider City u nekoj od utakmica napraviti kiks.

''Natjecanje je veoma teško i ostalo nam je još dosta kompliciranih utakmica. Sve što možemo uraditi je da pobjeđujemo naše utakmice i nadamo se da će se oni 'okliznuti' u barem jednoj. Samo tako možemo osvojiti titulu. Moj um je čist i postoji pritisak, ali sam mentalno jak i samo moramo nastaviti. Vidjet ćemo što možemo uraditi do kraja sezone, ali mentalno sam spreman za sve'', istaknuo je egipatski reprezentativac.

Liverpool će uzvratni susret osmine finala Lige prvaka igrati u srijedu Munchenu. Nakon toga okreću se Premier ligi gdje ih u nedjelju u 31. kolu čeka gostovanje Fulhamu.

Kopirati
Drag cursor here to close