UEFA Liga prvaka

Šahtar kao protiv Đokovića - 0:6; Remi Atletica i Lokomotiva

Najzaslužniji za pobjedu Moenchengladbacha u skupini A bio je trostruki strijelac Plea. On je zabio prvi gol na utakmici u osmoj minuti, a zatim se upisao u listu strijelaca i u 26. minuti, da bi hat trick ostvario pogotkom u 78 minuti.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2020. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Borussia M'Gladbach poigrala se sa ukrajinskim Šahtarom

Treće kolo Lige prvaka otvorili su Borussia Moenchengladbach koja je s visokih 6:0 pobijedila Šahtar u Donjecku te Lokomotiv Moskva i Atletico koji su odigrali neriješeno 1:1 u Moskvi.

U skupini A Lokomotiv Moskva i Atletico su odigrali 1:1. Poveli su gosti golom Gimeneza u 18. minuti, a Mirančuk je izjednačio s bijele točke nakon što je sudac svirao penal jer je Herrera igrao rukom.

Lokomotiv Moskva je treći sa 2 boda, iza Atletica koji na drugom mjestu ima četiri boda. Na prvom je mjestu Bayern koji večeas igra protiv Salzburga.

Najzaslužniji za pobjedu Moenchengladbacha u skupini A bio je trostruki strijelac Plea.

On je zabio prvi gol na utakmici u osmoj minuti, a zatim se upisao u listu strijelaca i u 26. minuti, da bi hat trick ostvario pogotkom u 78 minuti.

Bondar je autogolom u 17. minuti povećao prednost gostujuće momčadi na 2:0, a Benseabini je u 44. minuti povećao na 4:0. Stindl je u 65. minuti zabio za 5:0 za Borussiju Moenchengladbach.

Šahtar je nakon ovog poraza drugi u skupini B sa 4 boda, jednim manje od vodeće Borussije Monchengladbach. Treći je Inter koji večeras gostuje kod Reala (rezultat poluvremena u Madridu 2:1 u korist Reala).

Kopirati
Drag cursor here to close