Biser Zrinjskog

Sablić: Želim dvije titule i novu pobjedu nad Veležom

Mladi osamnaestogodišnji napadač Zrinjskog Franko Sabljić igra zapaženu ulogu u obje konkurencije.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2021. u 20:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi osamnaestogodišnji Franko Sabljić u kolovozu je potpisao prvi profesionalni ugovor za HŠK Zrinjski, a vjerojatno tada nije ni sanjao da će u sljedeća tri mjeseca ubilježiti čak sedam nastupa za prvu momčad.

"Naravno da mi je bila velika čast kada me trener pozvao u prvi sastav, ali mislim da sam i zaslužio poziv. Zasad mi dobro ide", kaže mladi Sabljić za Zrinjski TV.

Visoki napadač debitirao je u pobjedi 1:0 kod Leotara i kaže da je samo u toj utakmici imao tremu. Sljedeći nastup bio je protiv Veleža pod Bijelim brijegom.

"Ta utakmica mi je najdraža u karijeri. Bili smo bolja ekipa od početka i dobili smo zasluženo. Sada želim samo da ponovimo tu pobjedu i kod njih. Nadam se nastupu, ali više se nadam pobjedi. Mislim da smo bolja ekipa i da ćemo to potvrditi". 

Sabljić ima pravo nastupa i za seniore i za juniore, a zanimljivo da su obje njegove ekipe na čelu Premijer lige, u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

"Nadam se da ću osvojiti dvostruku krunu s juniorima, ali ono čemu se iskreno nadam su dvije titule u obje konkurencije", zaključio je Franko Sabljić. 

 
 

 
Kopirati
Drag cursor here to close