Službeno potvrđeno

Sablić se oprostio od Širokog, klub traži novog trenera

Nakon godinu i pol provedenih na klupi ''Plavo-bijelih'', tijekom kojih je osvojio i jedan trofej (Kup BiH), Sablić odlazi u moldavski Šerif.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2018. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Sablić više nije šef stručnog stožera Nogometnog kluba Široki Brijeg, potvrdio je u ponedjeljak klub s Pecare.

Nakon godinu i pol provedenih na klupi ''Plavo-bijelih'', tijekom kojih je osvojio i jedan trofej (Kup BiH), Sablić odlazi u moldavski Šerif. Široki Brijeg je vodio u ukupno 60 službenih utakmica.

''Sablić je napravio iskorak u radu u našem klubu, što nije prošlo nezapaženo. Oko svih planova redovno je i korektno izvještavao klub, tako da nismo iznenađeni njegovim odlaskom u Šerif. Zahvaljujemo se Goranu na predanom radu, bilo je zaista zadovoljstvo surađivati s njim. Podigao je razinu rada u Širokom Brijegu i njegovom nasljedniku neće biti lako'', kazao je u povodu Sablićeva odlaska s ''kormila'' Širokog Brijega sportski direktor Dalibor Šilić.

Uz Sablića, ''Plavo-bijele'' napušta i pomoćnik Mirko Hrgović. NK Široki Brijeg obojici želi sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

A tko će naslijediti Sablića i povesti Široki 11. lipnja na pripreme za novu sezonu, još nije poznato. Šilić je za klupsku stranicu potvrdio da su u tijeku pregovori s nekoliko kandidata, da će izbor uskoro biti sužen na dva-tri imena, a da će nakon toga Upravni odbor donijeti konačnu odluku.

Kopirati
Drag cursor here to close