Gostovanje u Bijeljini

Sablić: Prilagodit ćemo se svim uvjetima

''Plavo-bijeli'' su u pozitivnom nizu od dvije prvenstvene pobjede što je u momčadi stvorilo dobru atmosferu.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2018. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnik i Široki Brijeg u subotu (14.30 sati) u Bijeljini igraju susret 21. kola Premijer lige BiH, a vremenske neprilike i težak teren ne idu im u prilog.

''Svjesni smo da nas čeka težak teren, velika hladnoća, ali od toga ne možemo pobjeći, to ne možemo promijeniti, idemo se prilagoditi uvjetima kakvi jesu i izvući maksimum'', izjavio je trener Širokog Brijega Goran Sablić za Sportske novosti.

''Plavo-bijeli'' su u pozitivnom nizu od dvije prvenstvene pobjede što je u momčadi stvorilo dobru atmosferu.

''Imamo pozitivnu atmosferu, u dobrom smo tonusu, dobro smo krenuli, što nam daje samopouzdanje i vjeru da možemo ispuniti naše ciljeve. Čeka nas gostovanje u Bijeljini. Bit će to za nas vrlo zahtjevna utakmica. Rje podignuo formu. Pokazuju to njihovi rezultati u posljednje vrijeme, a pokazuje to osobito njihova prošla utakmica protiv Sarajeva na Koševu, gdje su zasluženo osvojili bod'', govori Sablić te dodaje:

''Naša očekivanja su uvijek ista, vjerujemo u svoju kvalitetu, vjerujemo da se možemo suprotstaviti Radniku i idemo pokušati ponoviti rezultat kojeg smo ostvarili protiv njih jesenas u Kupu'', zaključio istaknuo je trener Širokobriježana Goran Sablić u izjavi za Sportske novosti.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close