Neočekivani poraz Širokog u Bijeljini

Sablić: Presudio nam je gol kojega smo praktički ''poklonili'' domaćinu

''Ne mogu se oteti dojmu kako smo u trenucima naše dominacije praktički 'poklonili' gol domaćinu. Taj se gol na kraju pokazao presudnim'', izjavio je, između ostaloga, trener Širokog Brijega Goran Sablić.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2018. u 22:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Čestitam domaćinu na pobjedi. Znali smo kako će utakmica biti neizvjesna, tvrda. Uvjeti na travnjaku su bili puno bolji nego što se moglo očekivati. Otvorili smo jako dobro utakmicu. No, ne mogu se oteti dojmu kako smo u trenucima naše dominacije praktički 'poklonili' gol domaćinu. Taj se gol na kraju pokazao presudnim'', izjavio je, između ostaloga, trener Širokog Brijega Goran Sablić nakon što je njegova momčad poražena u Bijeljini od Radnika s 1:0.

Favorizirani Široki Brijeg, bez kartoniranog Luke Menala i ozlijeđenog vratara Luke Bilobrka, nije pokazao dovoljno da bi otkinuo bod ili pak došao do pobjede protiv motiviranih domaćina koji su ovom pobjedom praktički osigurali Ligu za prvaka.

''Kasnije smo bili malo nemirni, imali inicijativu, ali bez izrazitih prilika po gol domaćina. Sve u svemu, pobjeda Radnika je zaslužena'', zaključio je Sablić.

Video: Izjave trenera nakon utakmice FK Radnik - NK Široki Brijeg
Kopirati
Drag cursor here to close