''Plavo-bijeli'' u naletu

Sablić: Ovaj Široki Brijeg može puno

Široki Brijeg je u Tuzli došao do druge uzastopne prvenstvene gostujuće pobjede te se približio lideru Zrinjskom na samo tri boda
Sport / Nogomet | 22. 10. 2017. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Podignuli smo se u pravom trenutku, momčad igra u jako dobroj formi, što se vidi i po rezultatima, ali i po igri. Osim prvih nekoliko minuta utakmice kada su nas domaći dva puta izigrali, kontrolirali smo utakmicu i stvarali prilike te na kraju zasluženo pobijedili'', prokomentirao je pobjedu Širokog Brijega u Tuzli trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić.

Široki Brijeg je s uvjerljivih 3:0 na Tušnju bio bolji od Slobode te je tako došao do druge uzastopne gostujuće prvenstvene pobjede s obzirom da su u prošlom kolu slavili protiv Krupe 0:1 te tako prekinuli crni niz od godinu dana bez gostujuće prvenstvene pobjede.

''Ovaj Široki Brijeg može puno, to je definitivno. Na osnovu načina na koji radimo, da smo ponizni i da se preko tjedna pokušavamo unaprijediti u igri, od ovog Širokog Brijega može se očekivati dosta toga dobroga u nastavku, istaknuo je trener Širokobriježana Sablić nakon velike pobjede u Tuzli.

Ovom pobjedom Široki Brijeg je smanjio zaostatak na samo tri boda iza prvoplasiranog Zrinjskog koji je doživio šokantan poraz od Sarajeva u Mostaru.

Upravo se u sljedećem 13. kolu na Pecari igra hercegovački derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close