NK Široki Brijeg

Sablić: Očekuje nas neizvjesno proljeće

Goran Sablić smatra kako su Željezničar, Zrinjski, Sarajevo i Široki Brijeg zasluženo u vrhu.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2017. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nema prevelikih iznenađenja. U vrhu su sve momčadi, uključujući i nas, imale razdoblja odlične igre i rezultata, ali i padove, što je na koncu utjecalo na izgled ljestvice ovakav kakav jest'', izjavio je za trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Smatra kako su Željezničar, Zrinjski, Sarajevo i Široki Brijeg zasluženo u vrhu. Ugodno iznenađenje po njemu su momčadi Mladost Doboj - Kakanj i Krupa, koje su kvalitetno odradile jesen, dok je definitivno za njega najveće razočarenje tuzlanska Sloboda. 

Mišljenja je da je GOŠK iz Gabele uspio namučiti i pobijediti neke od najkvalitetnijih momčadi te da ima na tome treba čestitati.

''Općenito, klubovi iz donjeg dijela imaju jednake probleme, a to su manjak novca i nedostatak kvalitete, ali nekako guraju. Dosta je sve to ujednačeno i smatram kako nas očekuje neizvjesno proljeće i kad je riječ o gornjem, ali i o donjem dijelu ljestvice. Još dosta bodova je u igri, sve je moguće'', riječi su kojima je trener Sablić u razgovoru za Oslobođenje opisao dosadašnji tijek sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close