Trener Širokog Brijega

Sablić: O Vitezu ćemo razmišljati nakon Slobode

Susret 12. kola između Slobode i Širokog Brijega igra se u subotu, 21. listopada, s početkom u 17.00 sati na stadionu Tušanj
Sport / Nogomet | 19. 10. 2017. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo nezadovoljni, ali ni prezadovoljni ždrijebom. Dobro je da igramo kući, a mogli smo proći i bolje i lošije. U svakom slučaju dobili smo premijerligaša s kojim smo nedavno igrali tvrdu utakmicu u prvenstvu. Utakmicu moramo shvatiti vrlo ozbiljno'', prokomentirao je ždrijeb osmine finala Kupa BiH trener Širokog Brijega Goran Sablić. 

Široki Brijeg i Vitez će susret Kupa odigrati u srijedu, 25. listopada, s početkom u 18.00 sati na Pecari, a u ovoj fazi natjecanja igra se jedna utakmica.

No, prije toga očekuje ih teško gostovanje u Tuzli kod Slobode koja ima imperativ pobjede s obzirom da su u prošlom kolu na svom stadionu poraženi od Sarajeva.

''Ulazimo sada i u jedan zgusnuti ritam utakmica, trebamo biti pametni, ostati koncentrirani i ponizni kao i do sada i to je jedino jamstvo za uspjeh. O Vitezu ćemo razmišljati tek poslije subote. Sada nas čeka prvenstveni ogled sa Slobodom u Tuzli, jedna vrlo zahtjevna utakmica, protiv jakog suparnika. Sloboda će sigurno poslije poraza od Sarajeva na Tušnju protiv nas pokušati iskupiti se. No, nastojat ćemo se maksimalno dobro pripremiti za utakmicu i pokušati što bolje odigrati'', izjavio je Sablić za današnje Sportske novosti.

Susret 12. kola između Slobode i Širokog Brijega igra se u subotu, 21. listopada, s početkom u 17.00 sati na stadionu Tušanj.

Kopirati
Drag cursor here to close