Sarajlije pokazale više u dvije utakmice

Sablić: Nedostaje nam nekoliko igrača, ali to ne umanjuje pobjede Željezničara

Trener Širokobriježana čestitao je Željezničaru na prolazu u polufinale Kupa BiH
Sport / Nogomet | 07. 12. 2017. u 15:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener nogometaša Širokog Brijega Goran Sablić čestitao je Željezničaru na prolazu u polufinale Kupa BiH, naglasivši da je sarajevska momčad pokazala više u dvije utakmice.

Željezničar je danas na Grbavici slavio pobjedu 2:0, a pobijedio je minimalnim rezultatom i u prvom susretu na Pecari tako da u polufinale ide ukupnom pobjedom 3:0.

''Oni su dali tri gola, mi niti jedan. Smatram da je nakon prve utakmice bilo teško doći ovdje i nadigravati se. Teren je bio težak, stvorili smo nekoliko šansi, ali nedovoljno. Nedostaje nam nekoliko igrača koji su bitni u napadu, ali to ne umanjuje pobjede Željezničara'', kazao je Sablić.

Širokobriježani polusezonu završavaju prvenstvenim susretom protiv Borca u nedjelju u Banja Luci.

''Treba se okrenuti utakmici u Banja Luci i s pobjedom otići na stanku'', zaključio je Sablić.

Adžem: Ostvarili smo cilj, žao mi je što uvjeti nisu bili bolji

Trener Željezničara Admir Adžem zadovoljan je prolaskom svoje momčadi u u polufinale Kupa BiH, ali ističe da mu je žao što se susret igrao u teškim uvjetima.

''Ako nije bilo igračke kvalitete, bilo je trkačke. Moji igrači su se borili i ostvarili cilj. Svi bismo željeli igrati na boljem terenu, ali ne možete u prosincu očekivati bolje uvjete'', dodao je Adžem.

Kazao je da su neki igrači nadmašili očekivanja.

''Ja sam govorio da treba malo vremena da se stvari poslože, ali i to da se ova ekipa potcjenjuje. Mene igrači nisu iznenadili. Odao bih priznanje igračima, obavili su vrhunski posao'', istaknuo je Adžem.

Željezničar će polusezonu završiti u nedjelju prvenstvenim susretom s Radnikom.

Kopirati
Drag cursor here to close