Vitez na Pecari u 17.00

Sablić: Moramo sačuvati svježinu momčadi

Sport / Nogomet | 12. 05. 2017. u 08:10 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg će danas od 17.00 sati na Pecari ugostiti Vitez u sklopu osmog kola Lige za prvaka.

''Plavo-bijeli'' su zatražili da susret s Vitezom odigraju u petak kako bi momčad imala dan više odmora za uzvratni susret finala Kupa BiH koji je na rasporedu u srijedu (20.00 sati) na Pecari.

''Sad kad smo blizu cilja u Kupu i kad nam je ostala utakmica sa Sarajevom u srijedu na Pecari moramo sačuvati svježinu momčadi. Svi igrači koji dobiju priliku mogu se nametnuti. Ovo je test za njih, vjerujem u dobru utakmicu protiv Viteza'', izjavio je trener Širokobriježana Goran Sablić za Sportske novosti.

Danas će na teren istrčati kombinirani sastav u kojem bi trebao biti Matej Sivrić koji nema pravo nastupa u Kupu te Luka Menalo koji će propustiti uzvratni susret finala zbog tri žuta kartona.

Utakmica na Pecari počinje u 17.00 sati uz izravan prijenos na ArenaSport. Za gledatelje će biti otvorena tribina Sjever (Ulaz BESPLATAN) dok će tribina Jug biti na raspolaganju akreditiranim novinarima.

Pravdu će dijeliti Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva, sa svojim pomoćnicima Markom Perićem iz Mostara i Igorom Radakovićem iz Prijedora. Četvrti sudac je Irfan Peljto iz Sarajeva, a delegat susreta Ramiz Omanović iz Bihaća.

Kopirati
Drag cursor here to close