Sjajna serija pa crni niz Širokog

Sablić: Momčad je dala svoj maksimum, iako smo mogli imati koji bod više

Široki Brijeg je imao sjajni niz od devet uzastopnih pobjeda u prvenstvu i kupu, no onda se dogodio crni niz od pet utakmica bez pobjede
Sport / Nogomet | 12. 12. 2017. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Iako smo na kraju pokvarili dojam, što iz objektivnih, što iz subjektivnih razloga, momčad je dala svoj maksimum i kad je u pitanju igra i kad je u pitanju rezultat'', prokomentirao je završetak jesenskog dijela sezone trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Široki Brijeg je imao sjajni niz od devet uzastopnih pobjeda u prvenstvu i kupu, no onda se dogodio crni niz od pet  utakmica bez pobjede, odnosno remi protiv Mladosti u Doboj-Kaknju, tri uzatopna poraza od Željezničara (dva puta Kup i jednom prvenstvo) te nes(p)retni poraz u Banja Luci od Borca koji ih je ''bacio'' na četvrto mjesto premijerligaške ljestvice.

''Žao mi je zbog ispadanja iz kupa, iako smo dobili najtežeg suparnika koji je u tom trenutku bio u najboljoj formi. Mogli smo imati koji bod više, ali još uvijek smo na dostižnom bodovnom zaostatku za vodećim'', izjavio je za Sportske novosti trener Sablić, koji je igrače odmah poslao na odmor.

Pripreme za proljetnu polusezonu trebale bi početi u prvoj polovici siječnja, a o tome će klub s Pecare na vrijeme izvijestiti javnost.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close