Trener Širokog Brijega nakon pobjede nad Sarajevom

Sablić: Kontrolirali smo cijelu utakmicu, čestitam momcima

Trener Širokog Goran Sablić istaknuo je da je njegova ekipa zasluženo pobjedila, da su kontrolirali utakmicu, te da su zasluženo slavili.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2018. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na otvaranju Lige za prvaka momčad Širokog Brijega slavila je protiv Sarajeva rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Dražen Bagarić u 69. minuti utakmice u prvom kontaktu s loptom nakon ulaska u igru umjesto Ivana Barabana.

''Plavo-bijeli'' su tijekom cijelog susreta bili bolji protivnik, imali posjed lopte, ali ne i izglednije prilike u prvom poluvremenu dok se s druge strane Sarajevo uglavnom branilo što pokazuje i podatak da tijekom svih 90 minuta nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.

Trener Širokog Goran Sablić istaknuo je da je njegova ekipa zasluženo pobjedila, da su kontrolirali utakmicu, te da su zasluženo slavili. S druge strane pomoćni trener Sarajeva Dženis Čosić je čestitao Širokom na pobjedi, ali je istaknuo da njegova momčad nije zaslužila poraz. Smatra da je momčad Sarajeva dobro stajala na terenu u prvom poluvremenu i spriječila igru domaćina, no da su drugo poluvrijeme odigrali loše.

Izjave trenera pogledajte u prilogu klupske televizije NKŠB TV.

Video: Izjave trenera Gorana Sablića (NK Široki Brijeg) i pomoćnog trenera Dženisa Čosića (FK Sarajevo)
Kopirati
Drag cursor here to close