Britanski medij

Rusi žele Lovrena

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine te je u 185 nastupa zabio osam golova, a ugovor s "redsima" ističe mu za godinu dana.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2020. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dejan Lovren

Ruski prvak Zenit iz Sank Peterburga želi u ljetnom prijelaznom roku dovesti hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena (31), koji u Liverpoolu ima skromnu minutažu, objavili su britanski mediji.

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine te je u 185 nastupa zabio osam golova, a ugovor s "redsima" ističe mu za godinu dana. U zadnje dvije sezone ima bitno manju minutažu, te je skupio ukupno 33 nastupa.

O Lovrenovu odlasku iz Liverpoola nagađalo se i prošlog ljeta, kada se pisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Romi, ali je na kraju ipak ostao na Anfieldu.

Zenit je u zadnje dvije sezone pod vodstvom trenera Sergeja Semaka (44) dominirao u ruskom prvenstvu, ali morat će pojačati obranu i dobro bi mu došao iskusni stoper kakav je Lovren.

Ove sezone standardni stoperski par Zenita činili su Ukrajinac Jaroslav Rakicki (30) i srpski branič Branislav Ivanović (36), dok bi povremeno uskakao stoper iz Venezuele Yordan Osorio (26), koji je na posudbi iz Porta, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close