Čoko-čoko-čokolada

Rusi isjekli Lea Messija na komade i pojeli u slast

Torta je isječena i pojedena u slast, tako da je argentinski majstor svima koji su se našli na fešti bio prava čokoladna poslastica.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2018. u 07:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi proslavio je u nedjelju 31. rođendan, a njemu u čast u mjestu Bronnitsy, gdje je smješten kamp argentinske nacionalne vrste, jedna je slastičarnica napravila Messi-tortu u prirodnoj veličini.

Za Messijevu rođendansku tortu potrošili su, između ostalog, 60 kilograma čokolade.

Messijeva figura na torti postavljena je na zeleno postolje, a tijekom nedjelje priređena je velika, sedmosatna zabava u tom ruskom mjestu. Torta je isječena i pojedena u slast, tako da je argentinski majstor svima koji su se našli na fešti bio prava čokoladna poslastica.

Među prvim čestitarima bila je Messijeva supruga Antonella Roccuzzo (30), koja mu je poručila kako ga ona i djeca neizmjerno vole.

"Tako te puno volimo. Hvala što me činiš najsretnijom ženom na svijetu", napisala je Antonella svome Lionelu.

Naravno da Messiju u ovome trenutku dobro dođe svaka podrška, jer u utorak je njegovoj reprezentaciji dan velike odluke. Argentina igra odlučujuću utakmicu protiv Nigerije u St. Petersburgu, s početkom u 20 sati. Samo pobjeda im daje šanse za prolazak u osminu finala, pod uvjetom da im na ruku ide i rezultat utakmice Hrvatska - Island.

Kopirati
Drag cursor here to close