Nema mrdanja

Rummenigge: Lewandowski sigurno ostaje u Bayernu

"Mi dobro znamo što imamo u Robertu Lewandowskom. Vrlo sam sretan što je s nama vezan dugogodišnjim ugovorom", izjavio je drugi najmoćniji Bayernov čovjek, Karl-Heinz Rummenigge.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2018. u 21:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robert Lewandowski (29) već je nekoliko sezona najbolji ili među najboljim strijelcima Bundeslige. Igrao je za Borussiju Dortmund, a sada je neprikosnoven u Bayernu. Međutim, čini se kako se u novije vrijeme počeo dosađivati u glavnom gradu Bavarske.

Osvojio je sve što se u Njemačkoj može osvojiti, ali kad se dođe do pitanja osvajanja Lige prvaka, Poljak jednostavno uvijek ostaje kratkih rukava.

Njegova igra u dvije utakmice polufinala Lige prvaka protiv Reala bila je neuvjerljiva. Počele su kružiti glasine da popularni Lewa ovoga ljeta odlazi, upravo u Real.

"Mi dobro znamo što imamo u Robertu Lewandowskom. Vrlo sam sretan što je s nama vezan dugogodišnjim ugovorom", izjavio je drugi najmoćniji Bayernov čovjek, Karl-Heinz Rummenigge (62).

Rummenigge napominje kako nitko ne treba razmišljati o njihovom najboljem strijelcu, jer je posve sigurno da će Lewandowski i naredne sezone igrati u Bayernu.

Lewandowski ima ugovor s Bavarcima do 2021., a mjesečno zarađuje više od milijun eura.

Međutim, navodno je poljski reprezentativac ove godine angažirao Pinija Zahavija, jednog od najvještijih nogometnih menadžera, kako bi isposlovao njegov transfer u Real.

Da se s Lewandowskim nešto događa, pokazalo se i na nedavnoj utakmici protiv Kölna, na kojoj ga je Jupp Heynckes (73) u 77. minuti zamijenio Sandrom Wagnerom. Poljak je negodovao, gestikulirao, šutnuo bocu s vodom i ignorirao trenera uz liniju igrališta prilikom prolaska prema Bayernovoj klupi. Međutim, Heynckes ga je zbog toga pred svima ukorio.

"O izmjenama u Bayernu odlučuje jedino trener. I svi se igrači imaju pridržavati toga. Ja sam ovdje šef i nitko drugi", izjavio je Heynckes kasnije na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice u Kölnu koju je Bayern dobio 3:1.

Kopirati
Drag cursor here to close