Što si vozio - vozio!

Rooney kažnjen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju

Sport / Nogomet | 18. 09. 2017. u 16:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednom od najboljih engleskih nogometaša svih vremena Wayneu Rooneyju sud u Stockportu oduzeo je vozačku dozvolu na dvije godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Napadač Evertona je početkom rujna uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a pušten je nakon plaćene jamčevine. Na sudu je priznao krivnju zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro.

Što je najgore, Rooney je u automobilu bio u društvu starlete Laure Simpson s kojom je bio usred preljuba. Napravio je to usred trudnoće supruge Coleen koja čeka njihovo četvrto dijete.

"Želim se još jednom ispričati svojoj obitelji, menadžeru, predsjedniku i svima u Evertonu. Želim se ispričati i svim navijačima koji sve ove godine bili uz mene'', kazao je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije koji je morati platiti i 200 eura sudskih troškova.

Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije s 53 pogotka, te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda s 253 pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close