Ljut k'o puška

Ronaldovi navijači bijesni, a Portugalac se javio filozofskom porukom

Ceremonija dodjele priznanja "The Best" i ovaj je put protekla bez nazočnosti Ronalda, premda je razdaljina između Torina, grada u kojem Ronaldo igra, i Milana, gdje su nagrade dodijeljen, uistinu zanemariva.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2019. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Cristiano Ronaldo (Juventus)

Lionel Messi je po šesti puta osvojio prestižnu nagradu "The Best FIFA Men's Player", a slavio je ispred Virgila van Dijka i Cristiana Ronalda.

Ceremonija dodjele priznanja "The Best" i ovaj je put protekla bez nazočnosti Ronalda, premda je razdaljina između Torina, grada u kojem Ronaldo igra, i Milana, gdje su nagrade dodijeljen, uistinu zanemariva. Da je morao letjeti u Baku, Rigu, Tel Aviv ili Reykjavik ''za ništa', još bi bilo razumljivo.

Nakon dodjele bilo je pregršt reakcija na društvenim mrežama, a posebno su se isticale reakcije fanova Cristiana Ronalda.

Navijači smatraju kako je Ronaldo prošle sezone imao slične brojke kao Messi ove, a da je svejedno izgubio od Luke Modrića, a sinoć je Messi završio ispred favoriziranog Van Dijka.

"Ovo je užas, ako nije dobio Ronaldo, trebao je onda barem Van Dijk"

"Kakva namještaljka, što je to Messi osvojio" - samo su neke od brojnih reakcija.

Sam Ronaldo se javio na Instagramu filozofskom porukom.

"Strpljenje i upornost dvije su karakteristike koje razlikuju profesionalno od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete uspjeti baš sve, ali napravite sve što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvijek dođe zora", objavio je Portugalac.

Ronaldo je ovo prestižno priznaje prethodno osvojio 2016. i 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close